Brukte produkter

Vi har Norges bredeste utvalg av brukte maskiner og omsetter hvert år et stort volum i inn og utland. Finner du ikke maskiner du er på jakt etter, ta kontakt med vårt bruktsenter. Vi har til enhver tid mange maskiner på vei inn til lager, kanskje vi har maskinen du er på jakt etter på vei inn til lager eller vi har den i vårt system.

Bruktsenteret driver også aktivt med trading / maskinmegling samt oppkjøp. La oss frigjøre din kapital og tid ved å la en profesjonell partner håndtere din overflødige maskin. Vårt bruktsenter har lang erfaring med trading av maskiner nasjonalt og internasjonalt. Om ønskelig kan vi tilby konkurransedyktig og fleksibel finansiering / leieløsninger på vårt bruktmateriell som er tilpasset din økonomi.

Det meste av vårt bruktmateriell leveres ferdig servet fra vårt professjonelle klargjøringsteam etter gjeldende regler og lovverk. Vi tar oss, om ønskelig, også av hele maskinlogistikken og vi kan levere maskinen ferdig på brukersted klar til å tas ibruk.

Samtlige priser er eksklusiv merverdiavgift, fritt levert Porsgrunn eller annen lokasjon i Brubakken systemet. Vi tar forbehold om mellomsalg av våre brukte maskiner.

Kontakt oss
Leder Service og Utleie
Alf Runar Frydenlund
Spesifisert søk
Maks løftekapasitet (kg)
+
-
Pris (NOK)
+
-
Årsmodell
+
-
Timer
+
-

Rocla ledestablere

Hurtigsøk
2 treff på "Rocla ledestablere"
Vis: 1 - 2 Sorter etter:   annonser/side
 NRPris
NR: 33534
Rocla TM20
Maks løftekapasitet: 2 000 kg
Årsmodell: 1990
Pris: 23 500 NOK
Pris: 23 500 NOK
NR: 33152
Rocla S16TREV6300
Maks løftekapasitet: 1 600 kg
Årsmodell: 2004
Pris: 25 000 NOK
Pris: 25 000 NOK
 
Sammenligne